Last updated - February 21,2007
NE KETE KATEGORI DO TE KENI MUNDESINE TE SHIHNI PJESET ME TE BUKURA TE PORTOKALLISE

Tapia e Prones dhe Legalizimet midis Tironcit dhe Malokut
Big_Mama_Nasi_Shpat_Kasapi_SabianiMenaxheri_Lefter_Paja_Nasi_dhe_Vallarja_bullgareGjin_Vini_Tut_kaptinmodhi_dhe_Bert_hunderriThe zhbesh Arjan CaniHenejaAgron Llakaj kengaSala Tosi Dhe Erjon BraceTre policet dhe Alban Dudushi

Giovedý, 18 Gennaio 2007


The Zhbesh MATERNITETINini dhe Gjini


Portokalli 4 - 9 - E. Pupa & G. Gjoka (Nini & Xhoni)Portokalli 4 - 10 - E. Pupa & G. Gjoka (Nini & Xhoni - P. 1)Portokalli 4 - 10 - E. Pupa & G. Gjoka (Nini & Xhoni - P. 2)Portokalli 4 - 9 - Mariana Kondi (Mami)Portokalli 4 - 4 - B. Kallaku (Gjini) & A. LlakajPortokalli 4 - 6 - B. Kallaku (Gjini) & A. LlakajPortokalli 4-9 - Binaj-Kotolloshi-Kallaku (Edi-Ponja-Gjini)Portokalli 4 - 4 - E. Kotolloshi & F. Binaj (Ponja & Edi)Portokalli 4 - 6 - E. Kotolloshi & F. Binaj (Ponja & Edi)Portokalli 4 - 5 - E. Kotolloshi & F. Binaj (Ponja & Edi)Portokalli 3 - 16 - E. Kotolloshi & F. Binaj (Ponja & Edi)Portokalli 4 - 6 - K. Devole & A. Llakaj (Plakat)Portokalli 4 - 4 - K. Devole & A. Llakaj (Plakat)Portokalli 3 - 16 - K. Devole & A. Llakaj (Plakat)Portokalli 4 - 5 - K. Devole & A. Llakaj (Plakat)Portokalli 4 - 10 - K. Devole & A. Llakaj (Plakat)Portokalli 4 - 10 - Gladjola Harizaj (Stjuardesa)Portokalli 4 - 10 - Gladjola Harizaj (Stjuardesa)Portokalli 4 - 6 - The Sh.B.L.Sh. (Pjesa 1)Portokalli 4 - 6 - The Sh.B.L.Sh. (Pjesa 2)Portokalli 4 - 5 - The Sh.B.L.Sh.Portokalli 4 - 10 - The Sh.B.L.Sh.Portokalli 4 - 4 - The Sh.B.L.Sh. (Pjesa 1)Portokalli 4 - 4 - The Sh.B.L.Sh. (Pjesa 2)Portokalli 1 - 14 - The SH.B.L.SHPortokalli 4 - 5 - Amalinda Kori (Xhevrija)Moisiu Sala dhe Tosi..ne portokalli