Pjeter Marubi, an Italian who came to Shkodra on the last century and brought the art of photography in the Balkans - Pjeter Marubi (1834-1903) - themelues i fotografisė shqiptare dhe ballkanase. ALBANIAN COLLECTIONIST TANMARKET.com fton koleksionistet e MARUBIT : LUIGJ SHABANI, SHEFIK OSMANI, NIKOLLA XHARO, VASIL XHITOMI, VIKTOR KOLIQI, FERIK FERRA, etj INSTITUTIN E FOLKLORIT,FAMILJET SHKODRANE, KOLEKSIONISTET E HUAJ per tu bere pjese e ketij albumi me koleksionet e tyre te kartolinave te STUDIO MARUBIT. Fotot e kartolinave kerkohen te skanuara dhe poshte cdo foto ne album do vihet emri i koleksionistit.

STUDIO "MARUBI SHKODER"
KOSTUME KOMBETARE SHQIPTARE
ALBANIAN NATIONAL COSTUMES

 
Click over the pictures for a big resolution - Klikoni mbi fotot qė tė zmadhohen

PJETER MARUBI 1834-1903

MATI MARUBI 1862-1881

KEL MARUBI 1870-1940

GEGE MARUBI 1907-1984

GRUDA

Albania

Shkodra

PEQIN

Tosk

LURA

Albania

Shala

Kruje

Grude

Mirdita

Zadrim

Gjakove

Mirdite

Dukagjin

Shkodra

Elbasan

Shkodra

Albania

Shkodra

Bushati

Albania

Mirdita

Shkodra

Vrake

Albania

Zadrima

Albania

Albania

Albania

Gojane

Bregu i Bunes

Shkodra

Albania

Shkodra

Zadrima

Kurbin

Albania

Albania
Enter "Albanian Collectionist" webpage - Hyni ne Faqen "Koleksionisti Shqiptar" - Copyright (c) 2007 by Mr. Sokrat Bozo & TanMarket.com